It's arrived

2011-08-31 10:16:22


Höstluft. Det luktar höst idag. Öppnade fönstret och insåg med det första andetaget att idag är hösten här. Det känns direkt. Den där speciella luften som bara kommer med hösten. Det är första dagen på månader som jag känner för att sitta ner med en kopp té och titta i fotoalbum och bara minnas. en riktigt "nu-är-sommaren-över" dag. Jag ska nog faktiskt vira halsduken(!) några slarviga varv runt halsen och ta med vovven ut på en promenad på stigarna i skogen. Hur ska ni börja hösten?




bild från wehearit.com

Autumn preparations

2011-08-30 17:00:00



Så rullar det på, har börjat förbereda mig inför hösten och har just nu införskaffat nummer 1 från höstens "måste-ha" lista. Ett par svarta boots från Scorett. 1199.- gick de på (Hysch! Don't tell mommy!)... Men to die for! Så heta! Kommer att användas flitigt kan jag lova!

Har ni några mode måsten inför hösten? Vore kul att kolla vad ni diggar för grejer!

Back home!

2011-08-30 12:57:02



Hej hej alla läsare! Nu har jag kandat i sverige igen - i det supervåta svrige. Det spöregnar utaför mitt fönster och det är verkligen inget som får mig att sakna Rhodos mindre... I alla fall, vill be om ursäkt för den sega updateringen här, egentligen kom jag hem till sverige igen natten mellan torsdag och fredag men jag har varit så trött och det har hänt lite grejer pang på sen i fredags så bloggen kom lite i kläm. Det första jag fick veta i fredags var att jag kommit in på en utbildning i spanien som jag sökt. (Grattis till mig!) Så nu bär det av till Spanien i november för att sen komma hem som utbildad reseledare. KUL!

Men hur var det i Grekland nu då? Jo det va super! +48 grader varje dag - jättesvettigt måste jag säga. Lite dött med turister i vår ålder men det gick bra ändå. Jag och Sandra hade en fantastiskt go vecka i Ixia men jag tänker nog inte åka dit i augusti någon mer gång, så sjuuuukt varmt ju! Bruna blev vi och skrattat har vi gjort! Nu är det bara dags att vänja sig vid den riktiga hösten som verkar ha bestämt sig för att komma hit med stormsteg direkt.

Stay tuned, har lite (MASSOR!) bilder att visa er, lite nya prylar som landat i brevlådan och lite nytt inköpt från resan. Ciao! ♥

Grekland

2011-08-16 10:35:17

Gud va jag har tvättat i helgen! Det är inte klokt hur mycket kläder man har! Anledningen till allt tvättande är att jag ska till Grekland på torsdag morgon och är borta till den 26e. Så bloggen blir nog lite lidande nu och en vecka frammåt.

Vi ses när jag kommer hem igen!

Vovve hjärta milkshake

2011-08-13 22:40:34

Här är tre bilder från min slappisdag - vovven och min smarriga smilkshake ♥







Dumma mage

2011-08-13 12:39:33
Magen krånglar idag - ouch! Så, sent igår kväll behav jag mig hem till mina föräldrar för att under helgen kurera mig. Jag har inte tid att bli dålig nu! På torsdag åker jag ju till grekland! Så idag ligger jag lågt hemma i mammas och pappas soffa och softar järnet med milkshake och goa pocketböcker.

Vad gör ni en solig dag som denna?

Pics

2011-08-12 17:56:19














Jag idag:
skjorta/thailand shorts/lindex skärp/lindex glajjor/ray ban skor/h&m

Såhär har jag knallat runt i solen idag. Banken gick bra, resultatet kommer om cirka två veckor så håll tummarna att det blir bra. My future depends on it. Sen gick jag en sväng på stan också, visar senare vad jag köpte. Nu ska jag slappa i ett varmt bad, packa tvättkassen och börja förbereda för nästa vecka då jag drar till Rhodos/Grekland med en kär vän.

Baby boy

2011-08-12 08:58:58







Min sysselsättning igår - mamma, jag och min lillebror åkte till min moster och hennes man och hälsade på lilla William (som ni sett en bild på tidigare) som föddes för några dagar sen. Kul att det äntligen kom en till liten grabb! Min lillebror har varit ensam kille i kusinskaran fram tills nu. Jag höll på att smälta bort när jag såg lillkillen, herregud vilken sötsak! Absolutely adorable! ♥


Besöket tog i stor sett hela dagen och jag var inte hemma före 22.00 igår kväll. Det blir ju en liten bilresa eftersom familjen Munter bor en bit bort. Idag händer det grejer igen - jag ska leka vuxen och gå till banken och snacka studielån. Får ont i magen bara jag tänker på det - jag ska ta ett lån! Här blir man vuxen hux-flux! Mamma ska följa med så jag ska möta upp hennes runt 13.00 i stan. Sen får vi se, kanske blir en sväng på stan också.

 

Welcome to the world sweet

2011-08-10 13:42:06





Nu är han här!
Min lilla kusin kom till världen den 7:e augusti och vi är alla väldigt glada över att äntligen få träffa dig! Hoppas att du får ett namn snart också.

Get Away - Lilleby

2011-08-05 17:16:00
Tjo!

Just nu sitter jag på en camping med mamma och pappa. De ringde och sa att de var i närheten med husvagnen och undrade om jag ville möta upp dem och spendera helgen med dem. Så jag packade weekend-väskan och hoppade på tåget! Så nu ska jag mysa med päronen i helgen men åker hem igen på söndag kväll. Vi ses då!

Vänsterprasslar

2011-08-05 09:32:49



Denna landade i min brevlåda i går... Haha, känns som att jag är otrogen mot min älskling! Jag ÄR och kommer ALLTID att vara ett I.D. fan men kände att jag ville prova SheerCover och se om det är så bra som reklamen säger. I.D. är det bästa smink jag någonsin haft och resultatet är mycket bättre än reklamen ger creds för - vilket är super! Men nu va det SheerCover då. Jag beställde bara en burk med solpuder, så tänkte testa det senare idag. Tänkte visa er resultatet av det senare! Får se om det blir idag eller nån annan dag.

Har ni provat SheerCover? Vad tycker ni?