110530

2011-05-30 14:39:24



Såhär ser jag ut idag, lite lagom sliten...
Sandra var här förut idag och fixade lite inför hennes bal,
jag ska sätta upp hennes frisyr!

På förmiddagen lunchade vi och solade lite och nu väntar
en eftermiddag men mig själv.

Cosy night time

2011-05-29 22:18:18



Sitter just nu och degar i sängen och njuter av
Waiting all my life - Rascal Flatts

 

110529

2011-05-29 10:04:04



En bild från Prag får pryda dagen morgoninlägg! Jag har redan varit uppe och varit inne i stan och hämtat min balklänning. Wow! Den är verkligen helt fantastisk! Kunde inte varit nöjdare - min sömmerska har gjort ett awesome jobb!

Nu sitter jag och glor på nån dålig film och senare får vi se vad jag hittar på!

Freedom behind the corner

2011-05-28 20:15:25



Oj oj oj! Här flyger tiden iväg! Hej på er! Herrejesus - redan tre veckor sen jag uppdaterade bloggen... Men det va ju så här - jag åkte till Prag och hade det awesome! För det mesta i alla fall... Sista natten i Prag blev jag jättedålig och sen jag kom hem har jag legat i sängen. Såhär sjuk har jag inte varit på åratal, mamma fick till ovh med hjälpa mig duscha för jag klarade inte det själv. Idag är första dagen jag är uppe på benen på riktigt utan att svimma(!). Jag fick ögoninflamation, öroninflamation och halsfluss på samma gång och det knockade mitt emunförsvar ordentligt.

Nu är jag i alla fall på bättringsvägen och det är väl tur det! På tisdag är det studentbal och om en vecka är det studenten som gäller! Jäklas asså - känns som att jag började 1:an förra hösten och nu är det ÄNTLIGEN över!!! Jag kan skymta friheten bakom hörnet! ♥

Positive thoughts

2011-05-13 13:08:00




Nu när jag är i Prag så tänkte jag dela med mig
av lite finfina tankar jag försöker placera i min hjärna ibland.
Jag är en ganska negativ människa så denna tycker jag är mycket fiffig!
Feel free to take one!

Off to Prag

2011-05-11 17:00:00

PRAG ♥



Nu drar jag på klassresa till Prag!
Jag är så pepp på att se en av världens finaste städer!
Vi ses när jag kommer hem igen på tisdag nästa vecka!
Hoppas att ni alla har en finfin vecka!

"Not all those who wander is lost"

2011-05-11 09:04:49



God morgon!
Sitter här, svettig och go efter en morgonrunda i parken, och njuter av solstrålarna och fågelsången som strömmar in genom balkongdörren. Vaknade ovanligt tidigt idag för att vara onsdag (är ledig alla onsdagar), är väl resefebern som spökar. Så jag sparng en sväng i parken och förbi Västerhöjdsgymnasiet och tjena va muntra eleverna ser ut på morgonen - ser ut som att de går på vägen mot undergång eller nått liknande(!). Haha!

Tycker bilden ovan är mycket passande till dagen. "Not all those who wander are lost". Jag vandrar omkring ganska ofta, ibland är jag vilse men oftast är det bara skönt att vandra omkring och bara vara. Men jag hoppas att vi alla håller oss på kartan de dagar i Prag som väntar. Klockan 13.00 kommer mammi hit för att äta lunch med mig innan jag åker. Men innan det ska jag packa färdigt och ta en dusch. Bussen mot Prag lämnar Göteborg kl:17.00 för att ta hela goa studentklassen mot ett sista äventyr ihop!

Resefeber

2011-05-10 17:12:35




Woah! Vilken resefeber jag har! Har sprungit fram och tillbaka i hela lägenheten utan att egentligen få något gjort. Brukar inte riktigt bli sån här, så vet inte hur jag ska tolka det riktigt - är jag nervös eller bara peppad?! I alla fall så var underbara mammsen här i morse och hjälpte mig gå igenom packlistan (jag vet jag vet - jag är 19 och bor själv ända måste mamma hjälpa mig packa), haha! Ska ta en bubbelbad nu tänkte jag och försöka sluta tänka på allt som kan gå fel på en klassresa i Prag - fatta, klassresa i PRAG!!! Kommer bli så kul! I morgon bär det av. Gaaaah! Måste packa färdigt!

110509

2011-05-09 21:10:23


(lånad bild)

Shit va jag älskar denna outfit! Big
Funderar på att kika runt lite i stan i morgon efter skolan men får se vad klockan blir,
måste ju hem också och det kommer bli sent i vilket fall som helst i morgon...

Min dag har varit hektisk - upp kl. 6.00 för att kolla igenom lite grejer innan skolan.
Annars var det bara en lektion i skolan så det var ju slappt och lagom gött(!).
Under eftermiddagen har jag legat ute i solen och slappat med min Ipod,
tagit en springtur (som verkligen behövdes!) och övat lite piano.

110508

2011-05-08 18:44:03
Hej bloggen!

Nu är det verkligen läge för ett fyllig inlägg igen! Jag har varit lite off det senaste men jag har flyttat och fixat i lägenheten och vant mig vid de nya rutinerna som flytten innebar. Nu har jag i alla fall i stort sett kommit i ordning och det är riktigt gött!

Studenten närmar sig med stormsteg och skolarbetet är rätt hektiskt just nu - men nästa vecka blir det awesome! Klassresa till Prag väntar och jag är så jäkla pepp just nu!!! Fick ju som sagt en kamera av mamma och pappa också i helgen så det kommer bli många finfina bilder att visa er sen!

För övrig är jag jättetrött idag så det blir sängen tidigt trots den underbara solen som skiner för fullt utanför! Åh va jag har saknat värmen och solen ♥

Lovin' my baby

2011-05-07 09:59:33

My new baby love 



Älskar verkligen mina föräldrar!
Fick en Nikon D90 i studentpresent (i förskott) eftersom jag ska åka till Prag nästa vecka.
LoveLoveLove