Fashion

2011-07-30 13:08:12







29 Juli 2011

2011-07-29 09:21:51



Vaknade till fågelkvitter och trålande sol för cirka en timme sen(!) och nu, efter lite frukost är det liks grått som på bilden ovan. Så den planerade morgonrundan med joggingskorna kanske blir lite uppskjuten. Kanske skulle fortsätta läsa i min bok som är så sjukt bra! Tycker verkligen ni ska läsa den - Mina hemligheter av Sophie Kinsella. Skrattar så jag gråter!

Molnigt

2011-07-28 13:46:36
Tjeeena! Sitter hemma hos mamma och pappa (fortfarande, ja) på deras altan och försöker suga åt mig så många solstrålar som möjligt denna molniga dag. Lyssnar go musik och beställer lite nya solprodukter på nätet då Rhodos semestern med Sandra närmar sig! Är dock ingen miljonär men några kronor har jag då mormor vann 9000:- på bilbingo igår och skänte en välbehövlig 1000 lapp var till mig och brorsan. Tack Mormor! Love till dig!

För övrig är jag lite pissed på min chef som har gått på semester utan att ge mig något schema så nu har jag inte jobb på tre veckor... Inget jobb, inga pengar. Men det blir ju jobb när hans semester är slut igen(!). Oops, dags att dra sig in för lite lunch kanske, känner hur dropparna hänger i luften... 

Lazy days

2011-07-22 22:53:22



Sena blogg-kvällar det blir såhär på sommaren. Lazy days... Min dag har varit riktigt seg och fotona som jag tagit med Annalisa envisas med att krångla, de kommer så fort jag löst problemet med minneskortet.

What and If

2011-07-22 17:34:57



Success of the day

2011-07-20 23:46:19
I'm so increadibly mad right now. Hur lyckades jag missa att ta med mig laddaren till datorn? Åkte hem till mina föräldrar ikväll när Annalisa åkte hem. Tänkte va smart och ta med laptopen för en gångs skull och när jag nu klickade igång den så är batteriet nere på 20%... och laddare är kvar i lägenheten. Great. Success of the day. Jag har i alla fall haft några jättebra dagar med Annalisa. Har verkligen inte haft en sekund över till att blogga. Men det kommer att komma upp massa härliga bilder i morgon, så att ni inte missar vad vi pysslat med!

Just nu ligger jag i sängen och försöker vända tillbaka dygnet men lyckas inget vidare med att somna. Tänkte att jag skulle försöka komma upp i tid i morgon och springa en sväng. Det är verkligen dags att ta tag i träningen igen. Magen börjar väl snart dallra när jag går, haha! Så jag hoppas på sol i morgon!

The day after yesterday

2011-07-17 11:12:19



God morgon! ♥



De senaste dagarna har det varit riktigt mycket. Jag har inte alls hunnit med att blogga. Jag har jobbat, kollat på bil, träffat vänner, haft en mor-och-dotter dag som va hur mysig som helst (älskar dig mamma!) och i går va det party som gällde! Eller ja, jag stog för förfesten och sen visade det sig att jag inte kunde hänga med till Husaren. Men det kommer väl fler tillfällen!

Idag eller i morgon kommer Annalisa, en supergo tjej som jag har saknat sjukt mycket sen jag lämnade Götet för ett tag sen. Det ska bli superkul verkligen! Hon ska bo hos mig några dagar men vad vi ska hitta på är inte riktigt bestämt än.

Nu ska jag fortsätta jobba (har rast) och sen ska jag hem och städa lite efter gårkvällen. Typ skura golvet - det är alldeles kladdigt av dricka...

Max - the road to greatness

2011-07-11 19:53:13

My oh my! Jag är helt slut! SLUT verkligen!
Helgen va fullspäckad med grejer, 70-års kalas för farmor, kolla in en bil (kommer mer om det senare) och möte på arbetsförmedlingen. Ja, men anledningen till att jag är helt slut nu är att jag jobbade min första dag på Max idag! Det va fruktansvärt kul och riktigt härliga tjejer som jag kommer att få jobba med framöver! Det känns rejält i kroppen jag lova, har ju suttit hemma i nästan två månader nu! Och vips så springer jag runt som en galenpanna inne på Max och försöker göra kunderna glada. Det är inte lätt kan jag lova. Jag som tyckte jag "sänkte" mig till att jobba på en hamburgerbar men jag tar tillbaka det... Det är så mycket mer jobb och så mycket svårare än jag trodde. Tack för dagens insikt! I morgon blir det vila men på onsdag ska det jobbas igen!

Nån av er läsare som jobbar på Max (McD eller Burger King)?

På rälsen

2011-07-08 20:05:12
Hej! Nu sitter jag på tåget på väg hem från en toppendag i Göteborg med Sandra. Är så galet trött i fötterna!!! Ont i magen har jag också efter allt gott vi mumsat på! När jag kommer hem ska ni få se vad jag köpte med mig hem men nu ska fortsätta lyssna på musik och försöka vila lite -

Ducklings

2011-07-07 22:19:25


Bild från några dagar sen när jag hälsade
på ankungarna som bor i parken utanför mig.


Hej!
Hoppas ni har det bra i värmen!
Idag har det hänt mycket - har knappt varit hemma.
Först sov jag lääääänge, sen åkte jag med mamma och pappa till Skara
och efter det letade jag jobbskor till mitt nya jobb.
(Ja, ni läste rätt - nytt jobb!) Jag fick anställningen på Max som jag var på intervju för igår.
Yes! Äntligen ett säkert och fast jobb som får pengarna att börja rulla in.
Grattis till mig själv!
Sen har jag städat lite här hemma och i morgon bär det av till Göteborg igen.
Vet inte om jag sagt det, men blev tvungen att flytta från mitt älskade Göteborg för en månad sen
för att jag inte fick någon lägenhet där - men jag ser fram emot att flytta dit igen
så fort en lägenhet dyker upp!
Nu ska jag sova,
Natti natti!

Outfit of the day

2011-07-06 18:32:21



Så här ser jag ut idag.
Är helt slut, klev nyss innanför dörren. Dagen blev mycket längre än jag räknat med.
Har handlat, oplanerat besök hos päronen, ringt efter jobb, varit på intervju, tandläkaren.
Ja, listan är lång. Nu väntar ett bubbelbad och lite käk.
Ha en fin kväll!

Early phoneblog

2011-07-06 10:00:35
God morgon! Bloggar just nu från mobilen, har inte gjort det förut så får se hur det går! Anledningen till detta faktum är att lilla jag har varit på anställningsintervju nu på morgonen - en riktigt trevlig sån också! Så nu håller ni alla tummarna för mig hoppas jag! Om några minuter händer det dock något mycket mer fruktat. Tandläkaren. Trots detta hemska så är det något positivt med det - jag ska ta bort sista delen av min följeslagare de senaste åren, Rälsen. Hoppas ni har en mysmorgon! Vi hörs senare när jag kommer hem och då blir det outfitbilder!

Pink lady

2011-07-05 20:00:11



Hemkommen från trevligt sällskap i Götet.
Det blev shopping och Liseberg, det är ju aldrig fel(!).
Fick med mig nya undisar från H&M hem och de är så sjukt fina!
Rosa, vitt och spets = ♥

Nu ska jag stoppa nått i magen och sen bara njuta av kvällen.
Vad gör ni ikväll?

Inspiration

2011-07-04 07:57:47





Lite inspiration såhär på morgonkvisten ♥
Det har varit dåligt med bloggen de senaste dagarna men det har faktist varit segt med händelser i mitt liv så det har inte direkt funnits något att berätta för världen. Idag däremot bär det av till mitt älskade Göteborg och goa människor. Så bloggen uppdateras väl inte före jag kommer hem igen i morgon kväll.

Ha det gött så länge!